Jossan HWMF

Ute på tur aldrig sur!
 
Lördagkvällen bjöd på sällskap av Johan och Chrille.. mr norrland, de skulle gymma.. INTE jag.. men jag övertalades att följa med.. satt som ett fån och själklart rycker de i kroppen att vara i ett gym men inte träna, jag gick ouppvärmd och hängde mig lätt i chinsräcket, råkade dra 15 lätta chins.. strikta lätta och sedan satt jag och tittade på dem och funderade va fan jag skulle sitta där för.. gick hem och käkade sedan somna jag som en stock och sov i allafall oavbrutet till 4.. Grabbarna var i allafall duktig och träna och jag var duktig som inte tränade då jag redan gjort mitt pass och lyckades avstå från att dubbla ;) 
 
Att vakna upp till soluppgång, att knyta på sig inlines och dra ut en tur. Turen bjöd på sol hela tiden, med regnbris, den bjöd på otroligt stabila och starka ben. En känsla utan dålig balans utan bara bra musik i öronen och ett knallrött ansikte och blöta kläder av svett som avslut. En fin start på dagen och att njuta av en stor frukost efter en sådan start är oslagbart. Hoppade in i duschen, vilade en stund tills affären öppna och jag kunde storhandla inför veckan och att E kommer. Kylen är fylld och de finns färdig mat till henne och de känns skönt att veta då hon ska vara hemma när jag jobbar. 
En av mina bästa dök förbi på morgonjava och surr och sedan lagade jag en snabblunch med ris som fanns färdigt, stekte kyckling i småbitar, paprika, ris, wokmix, nymalen peppar, salt, sambal, lite senap och grädde till lunch, en stor bit choklad och en stor sked jordnötssör till javan på maten, brutalt snabbt och gott. Pratade i luren samtidigt med Johan och han gjorde sin morgondrink med samma hastighet som min lunch blev klar. Så är det när man vaknar kl 4.. då måste man äta lunch när andra äter helgfrukost. En sak är säker.. det är verkligen något speciellt med tidiga helgmorgnar när man bor i stan.. lugnet som är just då.. det vill man liksom inte sova bort!
 
När man tvivlar på sig själv och val så är det bra att ha någon som är trygg, som man litar på, som är klok... typ som mamma var.. Jag har Danne tex. I morse så var det hans ord som gjorde mig starkare.. alla som lärt känna min bror vet vilken klippa  han är, en människa fylld av kärlek, humor och ett hjärta av guld och den som anställer han anställer en guldklimp.. han är bara världsbäst! Otroligt tacksam över att han alltid finns där och alltid tror på sin lilla syster no matter what. 
 
 
 
Detta är ren magi!
 
 
Dagens väder är ostabilt, sol, moln, mörka moln, sol. Det blir nog en softar söndag. Förhoppningsvis bjuder dagen på kramar, bjuder på att solen spricker fram helt och jag får hoppa i bikinin. Vet redan nu hur min vecka kommer bli med tanke på att min älakde kollega ska vara ledig i veckan. Jag vet oxå att jag kommer försvinna på fredag och vara ledig för att vara med min dotter då hon behöver tid med mig. Jag vet oxå att ord personal är tillbaka nästa måndag och det ska bli brutalt skönt! 
Vet att min stegräknare kommer gå varm denna vecka på jobbet, vet att jag kommer svara.. Hej och väkommen till Mekonomen det är jossan brutalt många gånger. Jag försöker mentalt ställa in mig på 3 st kvällspass på gymmet och inte morgonträning. Jag ska se till att få till små mysiga stunder med min dotter på kvällen, det enda jag vill denna vecka är att höra hennes skratt så ofta som möjligt, det är de jag har som mål. Samt få många goda nätters sömn <3 
 
Matlådor ska förberedas och säger som Kenny Dahlström "stravanfysik" på insta.. en av de bättre konton jag gillar verkligen. "Slumpmässiga förberedelser ger slumpmässiga resultat" 
 
Med bra planering så blir allt bättre, med bra råvaror i kylen gör du klokare val, med bra planering på träning så går du framåt och får resulat och som i vilket du än ger dig in på så stämmer det.. HARD WORK PAYS OFF! 
Nu ska jag njuta av söndagen, jag ska haka på Johan när han handlar mat och terroisera han men grönsaker kanske.. vem vet!?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress