Jossan HWMF

All you need
Är nån dag OFF!
Jag vet att jag haft dålig sömn denna vecka och jag vet delvis att när jag kommer in i ett klockslags period så tar de ett tag innan jag kommer ur det. Jag har inte ställt någon väckare denna vecka, har inte stressat.. ok jag har varit lite irri av olika anledningar men jag har helt rätt och vara det och vissa saker kan jag inte lösa, det sitter i andra. Men mitt klockslag har varit kl 4.. sedan jobba till 18, sedan tränar jag rätt hårt det tar på så fredagen spenderades med tacos och sedan däcka jag nedbäddad i sängen, vakna till vid åtta tiden och sedan hade jag sällis, såg serier och sov som en påse bajs till idag med. Skyller på nån måne eller något för de är inte så jag grubblar över något och som sagt, känner mig inte stressad utan mår bra i mig själv känner mig stark men som sagt.. så här kan de vara i perioder. Min enda tanke var i går kväll, jag tar ut en till semester vecka tills ord är tillbaka igen:D 
 
Fick till ett bra ryggpass där jag valde maskiner som jag liksom ratar i vanliga fall för att jag inte diggar, men för att chocka kroppen så blev det dessa och 3 olika core övningar, de är ju chockartat både det.
Ryggpasset delas upp på 4 övningar med 3-4 arbetande set, mycket fokus på stabiliserar skulderblad och sedan kraft på det. Får extremt bra kontakt och får droppa i vikterna för att verkligen komma åt. Förhoppningsvis ökar jag både bredden och vidden på ryggen nu, mycket rodd läggs alltid in för baksida axlar ska växa och drars bak.
Fick inget sällskap denna morgon utan fick svettas på för mig själv innan jag traskade hem och åt frukost. 
 
Vad tränar du idag?
Detta beövdes idag.. att vakna till SOL!!! Underbart!! Java ute och sedan bestämde jag och Johan att dra till stranden, jag fixade lunchlådor medans han åkte hem och packade. I väg till stranden och fick ligga som strandade sälar och lyssna på musik, det är att ta vara på dagen, att bara få vara, på en strand, med lagomt mycket folk, ett kallt dopp så man vaknar till och sedan på vägen hem fixa ärrenden på avion. Mera glaslådor till mig för matlådor, så skönt att ha rensat ut de gamla och få fräscha i glas istället. Det är mycket jag skulle behöva skriva av mig just nu om.. men för en gångs skull håller jag käften och väljer att prata av mig med mina närmaste. Saker och ting är bara konstiga ibland och jag kan inte förstå mig på människor alla gånger och då drar jag mig hellre undan och söker egentid för att landa i allt. Eller drar till stranden och ligger bakom solglasögon, spanar på folk och chillar. En skön dag!
 
 
 
Chefen bjöd på lunch igår, en god buffe, bra sällskap och igen.. SOL och vi fick sitta ute.. det är en bra fredag innan helg!
Ni som vet ni vet... ni som vet känslan när man stämplar ut för helg!
 
Tacksam över att jag fått lära känna dig och ha dig i mitt liv! Du är världens finaste människa!
 
Jag har kört eftermiddags siesta, bilen är städad nu ska jag hoppa i jeansshortsen igen och ta en liten promenad vid älven.. klura ut vad jag är sugen på för mat.. för just nu är jag inte sugen på något annat än choklad och de kanske är en sämre middag.. eller!? TIPS???? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress