Jossan-Leva livet!

Fokus
En kollega som jag verkligen tycker om kom, kramade mig.. sa:
-Jag förstår inte hur du kan vara så stark? 
Ibland så känns de som vad hela mitt liv sedan tonåren handlat om till och från, men så är de nog för många men vissa får lite mer vind i ansiktet än adra.. vissa bara liksom flyter med och vissa får lära sig surfa på vågorna, jag är nog en surfare.. har lärt mig att dansa i regnet. vad jag vet är att jag är en otrolig känlsomänniska och har lätt till alla känslor. Tror de är bästa sättet att hålla sig stark. Att inte hålla något inne utan att tillåta sig känna de man känner oavsett feeling. Jag bryter i hop, kryper under filten och sedan går jag och lägger mig och sover för får jag sova så kommer de närmare en ny dag med ny energi att tänka klart och tänka positivt, att allt kommer bli bra. För de blir de! 
Att visa sig svag och våga bryta i hop gör oxå att du känner vad du har för människor runt dig, om du får den kärlek och energi du behöver för att snabbare komma upp och se ljuset eller om du bara känner dig dum och ensam. Att våga vara den man är i stunden för oftast människor närmare, de är äkthet, de är att våga lita, de är förtroende, de är mognad.
 
Min lösning på allt är att först bryta ihop, släppa ut dyngan och sedan kliva in i gymmet efter en natts sömn, gör de jag älskar, känna pumpen bränna i armarna, som denna dag biceps 5 set drop biceps curl med hantlar, 5 set hammercurl med hantlar och avslutade med 4 set bamsecurl i cc där jag droppa och mata med lätta hantlar efter varje omgång. 
En skön känsla, jag mår verkligen kung i gymmet, thats my fucking place där allt annat stannar upp för en stund och där jag gör de jag är bäst på.. träna... vad är en av dina bästa egenskaper?
Jag är omtänksam, de är en viktig egenskap i min värld. 
 
Jag har hittat till en belt squat, alltså kan jag börja träna ben igen utan att slippa belastning på nacken, jag som inte kört böj på snart 3 år, de är ju 3 år sedan nacken flög i feb. Dessa 3 år är extra påtaglig just nu. Tiden går så sjukt fort! Men har lyckats jobba tillbaka mig väldigt bra ändå, saknar att bara kunna kötta utan att tänka så jävla mycket, men de är bara att anpassa sig, precis som allt annat i livet.
Extremt svag i böjrörelsen men de får de vara, som med allt nytt, man får börja om från början. En gång var jag stark och då körde jag på 120 och var ung och hade en pojkvän som stod och skrek på mig till benen föll ihop och jag flinade och gick hem då allt handlade om viktkåthet.. lite sånt finns kvar men har släppt på mycket.. kontakt kontakt.. men måste ändå upp på tyngre vikter om jag ska framåt, öka och bygga volym som målet är. Gått upp lite men inte mycket sedan de blev mitt fokus. Formen ser rätt ok ut. Bättre kommer de bli, nu muskelmassa och sedan får man skala och se vad som kommit fram efter jag fluffat på mig lite.
 
 
 
Ha en fin dag och ta hand om er! 
Var dig själv!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress