Jossan-Leva livet!

Helg
Jag har åter igen inte varit ärlig mot mig själv, inte respekterat mig själv, glömt bort mig själv, vad JAG behöver, inte vad alla andra bara behöver av mig. Jag har lagt allt mitt krut på att alla andra ska ha de bra så att jag ska få de jag behöver tillbaka. HELT värdelöst, tänk om igen Jossan och gör rätt, nu är fokuset på vad jag behöver, skapa de bästa förutsättningarna för att VI ska ha de bra tillsammans. Jag har levt halva mitt liv kan man förhoppningsvis säga, de är rätt coolt, jag kan nu vända blad, tänka vad vill jag göra resten av mitt liv. Jag vill inspirera, jag vill jobba med hälsa, med träning, jag vill se människor växa i sig själv, jag vill coacha, jag vill göra de jag är bäst på när jag är i mitt esse, sprida energi! Hur tar jag mig dit? Jo jag skapar en vision, hur jag vill ha de, hur jag vill att min dotters mamma ska vara som förebild. Umgås med människor där de flödar kärlek och omtanke, där man ser varann, där man kramar varann, där man säger att man tycker om varann, där man får höra att man är bra och får en spark i arselt när man behöver det, där man sträcker ut handen till varann när livet skiter sig.. Så vill jag ha det. Jag vill aldrig mer kämpa för att få kärlek, kärlek är något naturligt, inget man ska be om, inget man ska jobba för, de ska bara finnas där och kännas, precis som de gör mellan ens barn och en själv, en obeskrivbar känsla, där man gör allt för varann, även om man sliter sitt hår och blir formligen upp över öronen RÅ FÖRBANNAD vissa stunder, men de är oxå en kärlek, riktig kärlek där finns alla känlsor och de är tillåtna helt enkelt. 
Jag älskar stunderna med min dotter, speicellt när vi går någonstans, självklart kan de vara gnäll över avständ och att de är jobbigt men de är under våra promenader vi kan prata om saker och ting som händer i livet, livet är inte alltid lätt alla gånger och jag försöker lära henne att så är de bara men de viktiga är att vi kan prata om saker och ting, att inget är konstigt, men de blir konstigt om vi inte pratar med varann. Kommunikation är a och o. Min mamma sa de till oss efter pappas olycka.. kan ni inte prata med varann har ni inget till slut. Å jag tror ärligt att vi alla syskon kan prata om vad vi tänker, något vi lärt oss är verkligen genom den tuffa skolan att livet ändras fort och man måste ta vara på de och varann. Så jag ser framemot att vara mitt i livet, jag har möjligheten att förändra, och just nu är jag lite rädd, men jag tror rädd är bra, de är då man utvecklas som person och ur de kommer något jävligt bra! 
 
Så vad väntar vi på? 
 
Nu är matlådor fixad, blev 5 st, potatis kyckling och massa grönt. Javan och chokladen har landat i magen, unnade mig en stund i solariumet efter benpasset, tog i så svetten sprutade, tog även i så jag tror jag tryckte i hop revbenen och blev 2 cm kortare så jag behöer någon stark jävel som drar ut mig igen, haha. Ett hårt pass.. nu växer benen.. de är dags för att utvecklas på alla plan, sånt älskar  jag, jag kan inte med folk utan vision,utan framtidstankar, då stannar ju livet, mitt liv stannade, nu måste jag framåt! 
 
 
Dagens instasnap pepp!
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress