Jossan-Leva livet!

Ledigt
Efter jobbehelg, mån och tisdag och en lång tisdag med personalmöte på kvällen så uppskattar jag verkligen dagens ledighet. Helt jävla magiskt känns det!!! Även en känsla av enorm tacksamhet över att gårdagen gick att lösa med lite trix och knix för att få i hop jobb, pmöte, emmy, fotbollsträning och middag till henne. Jag hade en bror som hämtade på fritids, gav henne mat, skjutsade henne på träning, en av mina dimanter som hämtade upp henne, åäkte visst på mcdonalds efter och satt henne och hade de bra med spel vid köksön när jag kom hem. Att se henne trivas med mina vänner betyder så otroligt, de är så mysigt att se. På något sätt så backar S upp mig som min mamma skulle gjort och den där biten som jag saknar så otroligt mycket. Som många tar förgivet som har deras föräldrar kvar. Jag är sällan avis.. men blir faktiskt avis när jag ser morföräldrar leka med barnbarnen och se hur de får tid tillsammans, höra hur de hämtar upp på fritds, fixar och kommer med små överraskningar till ens barn. Jag saknar verkligen det! Men att då ha vänner som SER ens barn är magiskt!
 
Morgonen började tidigt, vaknade av en väckare och var på gymmet vid 5, ben på tur och ville göra något annorlunda så de blev 10 set benpress i högt tempo, runt 10-12 reps, sedan 30 min trappmaskin efter med en medelpuls på 145 upp till 170. Hann inte med någon rörlighet så jag får ta de under dagen någon gång, lägga mig på golvet och köra lite rotationer, lite rullningar och bröstryggsöppnare. 
Benpressen tog kan jag lova! Å de räckte för dagen med de seten benpress :) Gårdagen blev vila från gymmnadet och de kändes skönt för kroppen, sov även bättre så de var gött med ett tidigt morgonpass, ett väldigt effektivt sådant. 
 
Hem, väckte Emmy, fixade frukosten och sedan hade vi en lugn morgon innan skolan börjar, hann till och med duscha och kika lite i jultidningarna som Emmy ska få sälja för första gången och är väldigt laddad på detta. Kul att se henne engagera sig :) Spännnade ser de ut som hon tycker att det är. 
 
Solen skiner idag och jag sitter här med en god kopp java och en bit choklad, har inte ett endaste måste idag, jo hänga tvätten som jag satt igång, annars har jag dagen framför mig bara. De känns skönt, göra de jag behöver för att ladda mamma batterier och efter jobb batterier. Jobbet känns kul, även om de känns att jag varit ledig ett längre tag för at vara jag och de tar på liksom, att jag inte är van. Men därmed är jag oxå supernoga med att pausa, ta de lugnt på kvällarna och se till att komma i säng i tid då jag oxå prioriterar träningen hårt nu. 
 
Hoppas ni får en fin fin dag!
Kärlek!
 
 
 
Maarten

älska den nya bloggen! tack för att ni delar med oss.
med massor av värme, Maarten

Svar: kul att du lämnar ett avtryck 😄 trevlig helg på dig!
Jossan-Leva livet!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress