Jossan-Leva livet!

Helg
Jobbhelg! Nu är den över.. de känns verkligen bra att vara i butik igen! känns superkul att få hjälpa kunder igen, skratta och surra, få kunder glada, hjälpa de med kläder, lära mig nya saker. Utvecklande helt enkelt! 
 
Jag testade ett par herrbyxor denna morgon innan öppning, ett par cargopant som var assköna för 399:- Funkar även på en tjejrumpa;) 
 
 
Fortfarande lättae träning mycket rörligehet, en hel del vardagsmotion blir de till och från jobbet, promenader med vänner, Sedan några pass på trappmaskinen har gjort att jag är i ganska bra form nu. Ökar med fetterna då jag lagt till nötter som jag plockat bort en period då jag blir risig i magen av dem.. då jag liksom äter inte lagomt av dem utan på tok för mycket. Har inte haft några godiscracings heller, utan äter choklad varje dag men de kommer jag aldrig sluta med. Igår fyllde vi på REJÄLT med tacos efter maten. De var ärligt ingen bra lördagkväll..men de tog jag igen i dag med råga med trevliga kunder i butiken och mål att ha en mysig kväll istället och inte lägga fokus på de som vari går kväll. Se framåt hela tiden är de jag lägger mer fokus på, vissa saker kan man inte påverka, bara påverka hur man hanterar det. I morse provade jag på en ny axelövning för min del i allafall, finns på fysikost på Instagram, de har även tips på en bra rörlighetsövning för axlar och bröstrygg som jag dagligen försöker lägga in. 
 
Hur jobbar du med rörlighet? Lägger du tid på dina problemområden, ger de lite mer kärlek?
Anonym

lägger mycket mer tid & kärlek på övrerygg och nacke :) . värmer upp övre rygg innan bröst å axlar passen och försöker träna bröstryggen fler gånger i veckan. det har faktiskt hjälpt med smärtan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress