Jossan-Leva livet!

Ansträngning
Allt kräver ansträning för att bli bra... träning.. går inte lalla på hela tiden och tr o att det blir resultat. Jobb... går inte att lalla på och tro att man kan komma nån vart. Relationer... går inte att lalla på och tro att de flyter på av sig själv.. utan ansträning så glider man ifrån varann på vägen. ALLT i livet kräver mer eller mindre ansträning. Med ansträning, vilja och vision kan man gå långt på alla plan. Utan ansträning, vilja och jävlarannamma så blir man en påse bajs.. eller något så är det bara! Som alltid så funkar de så här:
Hard work pays off!! 
 
Jag vaknade upp med ett sms från en underbar människa där det stod:
"Tycker du är så otroligt stark min vän!"
 
Jag vet inte om jag är starkare än någon annan men oftast har man inget val, jag tänker att nu kastar jag in handduken och orkar inte mer när större saker inträffar numera.. men tillåter tanken och känslan vara så och sätter sedan en plan, ur löser jag det här på bästa sätt? 
I morse vaknade jag även med huvudvärk, jag slår lite bort känslan och låtsas inte om det men lägger om planen på mitt morgonpass, åt med Emmy, vi lyssna på musik, hon var glad och jag blev glad av att höra henne lätta skratt, lätta steg och känslan av att hon mådde bra. Vi cyklade i ett kallt Umeå till skolan, hann bära henne på skolgården och samtidigt dribbla av fotbollen med någon lite grabb innan jag cyklade ner för lite cardio, sedan en massa rörlighet för jag vet att jag måste få cirkulation i bröstrygg och nacke när jag har värk, jag måste vila från vikterna för annars straffar de sig längre. Behöver värmen och behöver egentligen massage, men gör de jag kan för att underhålla, rulla på foamroller ala tortyr och låta den massera mig så mycket de går på egen hand. 
Efter de 2 ägg och en massa riskakor.
Bra protein, bra fett och snabba kolhydrater för att ladda kroppen som kändes lite halv slak idag. 
 
Solen skiner och de blir en fin ledig dag! 
 
80/20 regeln.. 80% jävligt bra ... 20% lite skit. 
 
Anonym

jag läser inte mycket på dagarna men något jag gillar att läsa är din blogg :)
ha en underbar vecka


Svar: vad gulligt å glad jag blir!! ha en fin dag
Jossan-Leva livet!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress