Jossan-Leva livet!

Weekend
När man äntligen får vara ledig och gå i den outfit man trivs bäst i... THIS IS ME! 
Veckan har varit bra men är trött, igår var jag tröttare än i går men de beror mycket på vädret, hösten är mörk. Jag tror oxå jag blir utan att jag tänker påmind av de som hänt och hösten har varit då stora saker inträffat. 
Jag har kommit till insikt om en sak och de är att jag inte orkar vissa saker längre, när man fått nog. Jag är trött på vuxna människor, såklart inte alla men vuxnas beteenden i många lägen, vuxna borde veta bättre helt enkelt. Barn är barn och jag kan bli arg på min dotter.. som igår tex, de är nog för att vi är uppe i varann 7/24 och hon vågar verkligen testa mig i perioder, de handlar nog om trygghet. Med de man är trygg med vågar man ta ut sina känslor och vi hade de snacket igår. Att när man älskar någon så blir man arg. Jag gillar mer den känslan, att folk vågar och är trygg i sig själv och i relation att man visar känslor för de är att vara mänsklig. Att man vågar för att man vet att man finns kvar. I går bråkade vi på kvällen så till slut sa jag: 
-Nu har jag fått nog och går ut!
Tog mig luft och gick och köpte glass, sedan var fröken på bättre humör när jag kom hem igen och förhoppningsvis så lär man sig något av de oxå, att man kan inte låta hur som helst mot varann. Alla har en gräns där man får liksom nog. Kvällen avslutade bra och jag somnade som en stock!
 
Veckan har bestått av mycket träning, en del cardio med sällskap och då går tiden i ett naffs och morgonen blir så sjukt mycket bättre, en del morgnar med gym, en del kvällar med att Em vill på hopp och skoj och jag får ett kort pass. Jag försöker få in varje muskelgrupp 2 ggr i veckan nu. Det betyder att jag kör KORTA pass, inte lika många arbetande set utan kanske 2 övningar per muskelgrupp på mindre och 3-4 på större. De känns jätte bra och kvällspassen gör att jag känner mig starkare och har verkligen inte tappat något. Fått bättre flås även om de kanske inte känns så vissa dagar men då är de benen som är sega pga benpassen innan. 
Något pass har bara lagts till rörlighet och stretch vilket är grymt för återhämtningen, nacken har hållit sig i schakt förrutom att jag fick nå tjärv bak i skulderbladet men de gav sig efter tortyr på foamroller och triggerboll och sedan lite massage, nästa pass med super strikt skulderbladsplacering först i ryggpasset och lättare vikter. 
UPC är ju liksom svårt att inte få till ett kvällspass på då Em gärna vill på hopp och skoj typ jämt, igår gick mina ögon i kors och hade lite huvudvärk, hon ville dit, jag ställde upp och fick till ett kanonpass och känslan lurade mig, jag var trött och less i skallen men kroppen var pigg och jag var stark, KUL! 
Chansade och körde tyngre utan stöd för nacke och huvud, i dag känns de ok och kommer nog vila från gymmet idag och de blev bara cardio i morse. På lördag kan man inte hålla sig från morgonpasset, är ju alltid trevligt folk kl 6 på gymmet på helgen och då passar man på att få sällskap! 
 
Lagade tacopaj och mumsade glass efter en dag ledig med mys, strosning på stan i 2 omgångar. E fick välja ett mjukisdjur eller halloween godis och valde gossedjur, klok tjej och listig mamma;)
 
 
 
 
I veckan har känslan varit god, formen känns ok, styrkan har varit med mig.. då kan till och med en jävligt själkritisk tjej vara nöjd! Benen behöver volym men jag kan inte köra lika tungt som förrut och de är inte värt de heller längre. Bara att gilla läget helt enkelt. Jag är ju en som är liksom aldrig nöjd, jag vill alltid bli bättre och göra bättre i från mig. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress