Jossan-Leva livet!

#hårdkörning
Denna vecka har bestått av hård träning, korta effektiva pass, vissa lättare, vissa tyngre, en hel del trappmaskin och arslets övre del ömmar och höjs mot skyarna .. eller något ;) 
Jag har varit bortskämd i veckan och fått sällskap i gymmet på morgonen och de gör så sjukt mycket för min energi, att ha någon att slänga käft med mellan seten eller på trampmaskinen gör så mycket för starten på dagen. Jag påverkas sjukt mycket och tål verkligen inte om man är sur på morgonen eller börjar med att låta negativ, de är ju som att spy på sin omgivning de första man gör när man vaknar. Jag är inte peppad på morgonen men för de ska ju ingen annan dras ner, de är bara att skärpa sig, le och då kommer allt per auto. God energi sprider god energi! 
Sedan är jag otroligt tacksam över att jag varje morgonen får frågan av mina vänner, hur är det idag? Att starta dagen med att någon bryr sig om en är en magisk känsla. 
Det jag oxå älskar med mina vänner är att de inte säger som så många.. JO DE ÄR BRA, även när de mår som en påse skit. Utan är ärliga och säger som de är och sedan kan vi skratta åt annat för som vän är ens uppgift att lyssna med sedan få personen att tänka på något annat eller se bajset på ett annat sätt. Ibland är de inte lätt i ens egen skalle å då är de bra att ha någon som kan kasta om ens tankar och säga, tänk så här. 
Men till slut så går det inte hos vissa och då behöver man hjälp, man kan inte slita och slita och slita för att vända någon. Man har ett eget ansvar du och jag att ta tag i ens liv. 
När ett problem pågår för länge så får man antingen göra en föränding eller så säger man .. nu orkar jag inte bry mig längre, om när en person inte orkar bry sig längre då har de i min värld gått långt. 
 
Veckan har bestått av jobb, flera stängningar, egenttid på kvällarna vilket bara är skönt när jag jobbar sent, att bara gå hem, ta hand om sig själv och sedan slockna efter en lång dusch. I går och idag jobbar jag extra på min egentligen lediga dagar pga farsdag och idag lär jag stanna så länge de behövs i butiken, sedan jobb i helgen! Hoppas på drag och mycket skratt i butiken och hoppas på ett jävligt bra benpass på morgonen. 
 
I morse blev det rygg, 
Hantelrodd, latsdrag, enamsrodd i friviktsmaskin, rodd i annat greppp i maskin, pullover i superset med oförklarig övning som jag fick tips av Eva-Lena när vi körde ett pass i hop. Den kör jag lätt som sista övning och gärna i superset med med pullover, då tar jag ut de sista. Sedan fick jag sällskap på trampmaskinen och stod... längst ;) Ha ha, de som är roligt med killar är att de är alltid bättre så jag kan småtävla mot dem, vikterna i gymmet är jag alltid svagast på men jag kan nöta cardio längre, haha. 
Sjukt svettig och nöjd pinnade jag på cykeln hem och åt.. massor! 
Gått upp något kilo i vikt så jag vet iallafall att jag inte ligger back trots hård träning. Sedan har jag känt mig stark de pass jag kört på kvällen, de är så stor skillnad och få till ett gympass på kvällen motför kl 5 på morgonen!! Men älskar morgonen, tomt och tyst överallt men vill inte ha de helt tomt på gymmet. Man tränar så mycket bättre med folk som kör runt en! 
 
 
 
 
Anonym

kloka ord och vilken bra läsning så här på en onsdagmorgon :)
tack för det, och fortsätt med det du gör!

Svar: Kul att du lämnar ett avtryck och självklart gör jag det! :D Ha en bra dag!
Jossan-Leva livet!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress