Jossan-Leva livet!

Att bestämma sig!
Jag bestämde mig när jag sa upp mig, att jag skulle fokusera på köra hårt, bästämde mig utan och säga de till någon att jag skulle komma i bra form. Jag säger inte något sånt till någon för jag vill inte höra andras åsikter kring de utan de är liksom ingen som har med det att göra, mitt eget val och jag behöver inte pepp av andra för att ha diciplin att trycka ner gasen. Jag har skött kosten jävligt bra, jag har ingen koll på vad jag äter i mått, men jag har ögon och jag har sunt förnuft, jag äter choklad varje dag, äter tokjävla mycket jordnötter varje dag.. har helgen till att äta något extra gott och kör mina matlådor på veckan och inga förbud. Har haft mycket sällskap igymmet vilket gör att motivationen till att gå till gymmet varit hög. Att fokusera på bli bättre och har många pass ökat oxå, då känns de som jag ligger i bra balans. I morse blev det ett kort pass triccar bara, sedan en stunds surr på löpbandet och lite skratt. Dålig sömn i natt, därmed en liten plutt muskel och bara promenad. De blir en lång dag , eller en lång helg pga Black Friday! Där jag hoppas vi kommer team köra bra i butiken, jag brukar älska när de är drag, denna gång är jag lite mer nervös om jag ska vara ärlig. Fick en kommentar som jag blev glad av. Jossan, du är grym i vad du än gör, de här fixar du! 
Ja de gör jag säkert men jag tror oxå de kan vara bra att vara lite nervös för då har man krav på att de ska bli bra, man är lite på tå.. som inför en match för en spelare. 
 
När jag bestämt mig för som tex att komma i bättre form så är det liksom inte så mycket som stoppar mig, ser hinder men hittar lösningar för att komma runt, få till ett pass trots att de kan kännas omöjligt, jag fungerar väldigt bra på köra MÅNGA pass men KORTA pass. OJ har du tränat 2 pass idag???
Ja men ena tog 45 andra 25.. de är skillnad på hur du lägger tiden I GYMMET! 
 
KÖR HÅRT MEN KLOKT! ;) 
 
 
Anonym

låter klokt det där me att inte annonsera ut att man ska göra något, har läst någonstans att hittar man något man ska göra som betyder mycket för en så ska man hålla det lite för sig själv och bara "go for it", blir lättare att nå målet då sägs det.

ha en mysig söndag

Svar: Exakt!!! Ha en fin kväll!! :)
Jossan-Leva livet!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress