Jossan-Leva livet!

Weekend!
I dag är det första matchdag för min dotter så vi sitter och laddar med fika, .. protein som mamma spillt ut kan man ju alltid suga i sig med sugrör, ha ha.
 
Vi hittade nya fotbollsskor igår så nu är det kittat klart och tackar för bra service på TEAM SPORTIA här i stan. 
2 träning och redan match, de ska bli kul, i dag åker vi till Holmsund och tjejerna ska möta Sävar. 
 
Helgen har bestått av att vända på känslor, när känslan känns helt fel, när livet känns som det suger och man behvöer göra allt man kan för att få må bra och skratta så mycket det går, det har gjort att jag sett i kors då vi varit ute och aktiverat oss rätt mycket. Istället för att ligga i soffan har vi varit på fotbollsplanen osv. Jag har alltid varit känd som positv och stark.. stark har nog bara blivit i ett måste för att klara de man mött och gått igenom, det har man oxå växt av och man tål inte lika mycket och man har högre krav på saker och ting. Man har högre krav på att ta vara på varann och de man har. Där är inte alla, alla har inte rest igenom hveten och fattat det och många tar personer i sitt liv alldelens för mycket förgivet. 
 
Vi har cyklat och köpt pärlor, vi har ätit lunch, vi har cyklat tillbaka då de elastiska banden tagit slut, vi har ätit på balkongen, vi har tränat, vi har kramats, vi har skrattat, vi har bråkat.. Livet är verkligen en resa, en resa av berg och dalbana, att ge sig fan på klara saker och vissa stunder få en känsla av att kasta in handduken och skita i allt. Att bli arg och gå vidare, älta gör en matt! 
 
Många människor borde kliva UR sin egen box, se hur man beter sig i olika former av relationer, om man behandlar andra som man själv skulle vilja bli bemött eller om man bara kör på utan att tänka på hur man är och uppfattas. Jag tror de är jätte viktigt i bland och stanna upp, se och tänka på hur ÄR jag!? Inte bara fokuset på hur är andra.. sedan måste man ta sig eget annsvar och säga ifrån, även om de tar emot, eget ansvar att gå åt sidan om saker och ting inte får en att må bra. Men inte bara ge upp utan att kämpa. Som i gymmet,vissa dagar så är motiviationen inte där och man får bara ta i ändå. Det är bara att se det som ett jobb, bita i och köra. I dag så kopplade jag in lurarna och gick in i min bubbla och bara körde, bra tempo och kanske inte starkast i världen men jag bara körde. Nacken kändes av och jag försökte anpassa mig men samtidigt så ville jag köra skiten ur mig.. inte en exemplarisk kombo ;) 
 
I dag matchar vi match ;) 
 
Lunch på balkongen.. GILLAS!!! även kisse gillar... rymmningskänlsan ;) 
 
AFTER WORKOUT! Klagar inte!!! 
 
Sommarkvällskänsla deluxe! Du och jag!
 
Lördags mys är att vi då och då går ner tillsammans och äter lunch på Rost, super mysigt och E älskar soppan där! 
 
 

Det bästa med helgen är vi tillsammans, inga tider att passa, jag slipper klä upp mig med vanliga kläder utan går i träningskläder 7-24. Tid tillsammans, vad är det? Är det då jag som i helgen haft tankarna mycket på annat håll?? Jag hatar det, jag vill inte tänka på något annat än att vara i stunden med min dotter och den jag har brevid mig men i helgen har jag fått kämpa för att vara närvarande. Tid tillsammans är att respektera varann, att inte hålla på med massa annat när någon annan pratar, när någon försöker nå dig, att vara tillsmamans är att ge varann uppmärksamhet, vara intresserad, att lyssna, att lägga bort telefonen, att stänga av tv. Livet är för kort för att inte vara uppmärksam på varann och bekräfta varann. Jag tror många relationer går ifrån varann pga när förälskelsen i olika former av relationer tar slut då slutar man vara mot varann som man var från början, man tar varann förgivet, man slutar göra saker för varann, man liksom slutar anstränga sig helt enkelt.
Jag försökter hela tiden själv reflektera över detta då jag är livrädd att gå igenom en till seperation i mitt liv! 
 
Mer kärlek!
Sandra

❤❤❤

Svar: Kramar <3
Jossan-Leva livet!

Anonym

trevlig helg, å kör järnet på gymmet =)

Svar: Detsamma önskar jag dig!! :D
Jossan-Leva livet!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress