Jossan-Leva livet!

Soliga dagar och stora beslut
Livet är kort, livet är skört! Inte alla som inser de, utan går och gnäller som satan hela tiden utan att göra något åt saken. Jag är en energiperson, jag känner av och dras lätt ner av andras energier, oerhört energikänslig i en mix av känslomänniska. jag stänger inte av någonstans, jag är som en insekt med känselspröt ut åt alla håll. 
Jag provade att gå från mitt jobb i butik, som hälsokost säljare, I dag gick jag in på mötet och sa att jag inte vill jobba kvar. De var helt enkelt inte "jag". Jag kan inte gå till ett jobb 8 timmar om dagen och att de inte känns rätt och att jag gör något som jag brinner för och ger något tillbaka. Jag måste vara ärlig mot mig själv. Jag var modig och vågade ut och prova nya vingar.. jag har hunnnit lära mig en hel del och intressant och komma in i en ny bransch med nya människor och hur de tänker osv. De är ju en annan branch än hälso och träningsbranschen som är mitt esse egentligen, där jag är jag! 
 
Jag brast i tårar och de var nog en urladdning av känslor då jag tänkt på detta ett bra tag.. Sedan så var det en lättnad! Så rätt beslut, ibland är jag klok! ;) I dag var jag det, jag lyssnade till mitt hjärta :D Så nu ska jag för första gången unna mig att vara ledig lite mer i sommar och ladda batterierna inför hösten. Något som var kul var att jag träffade en person som jag varit på möte hos under den här perioden, hon sa: Men.. du gjorde ju ditt jobb så bra! 
Ändå kul att höra då man var ny och få cred från andra sidan. Att man gjort bra intryck på kundbesöken. 
 
Satte mig på cykeln och känslan var bara, de här kommer bli hur bra som helst! I know it! Jag är inte rädd, jag är driven och vet att om jag vill lyckas så lyckas jag.
Hann bara komma hem så kom första vännen förbi, sedan en promenad med en underbar kollega, ett besök på cafét RAW FOR GOOD  Kramar och surr innan jag pinnande hem och njöt av en fluff på balkongen. 
 
Som jag sagt tidigare, livet ändras fort! Men de är viktigt att saker och ting känns rätt i hjärtat.. som relationer, som jobb, som vänskap, som kroppen.. 
 
Jag har ny energi! Jag längtar efter att skutta iväg till gymmet, jag längtar tills min dotter kommer, jag längtar tills vi flyttar, jag längtar .. jag känner bara att JAG är tillbaka och en sten har lättat. 
Kommer sakna mina och Annas java stunder, skratt vid datorn och konstiga blickar mellan varann, men jag har ju lärt känna en ny stjärna och kan umgås med utanför jobb. Underbart!
 
Det jag oxå längtar efter.. är att skutta runt i mina tigths igen och känna igen mig själv, en boll på huvudet, ni vet den där outfitten som är en själv. 
Jag känner att jag bara sitter och ler utan anledningen, känner ingen stress, jag bara njuter. Hösten kommer bli så spännande! Man måste våga saker och ting, samt våga gå ur om de inte känns rätt utan att känna ett misslyckande. Precis som en relation, mår man inte bra så ska man först jobba på de tillsammans. Min bror har sagt flera kloka saker till mig under åren. 
" De krävs TVÅ för att dansa " okej du kan dansa själv men ser bättre ut med någon ;) 
" Ingen minns en fegis " 
 
Dessa 2 saker har etsat sig fast i mitt huvud! 
Jag tänker på de när jag fattar beslut, samt vad skulle mamma tycka och tänka. Skulle hon var stolt eller skulle hon vara orolig. 
I dag skulle mamma varit glad för min skull, hon skulle åkt ner till stan, hon skulle köpt något till Emmy och hon och jag skulle gått ut och ätit Herregud vad jag saknar dig mamma. 
 
 
Träningen då? 
Träningen har gått ok i veckan, nya benmaskiner uppskattades rejält på UPC igår, ny hacklift, ny sittande legcurl, samt en ny rumpkickare .. så trots mes vikter i går morse så känns de i benen idag. Dock hann jag med en löprunda i morse.. sprang på bra tills jag höll seriöst på skita ner mig och fick djupandas och sedan rusa hem på dass.. älska morgonpassen efter koffeinet.. en riskfaktor, haha. 
Kroppen känns lättare än tidigare, har tappat något kilo och de känns skönt! Inte alls tung i kroppen utan känner mig smidig, nu kommer jag dessutom att äntligen få tid till yogan igen, som jag saknat mina korta stunder på mattan.. har liksom inte orkat på kvällarna utan stirrat i soffan och nästan bara tänkt.. när får vi sova! 
 
 

</div
Lisa

Ok, du har provat på det nu. Det kändes inte hundra. Bra beslut att avsluta fort och inte dra ut på det och älta det i hundra år innan du gör nåt åt det. Det var inte rätt just nu bara. Fokus och energi ligger kanske nån annanstans. Blir det Hälsokraft till hösten? Stor kram

Svar: Hej Lisa! Absolut, man känner rätt fort om något är rätt eller fel :) Så de var rätt beslut. Vi får se vad hösten har att bjuda på ;) Kram och ha en fin helg
Jossan-Leva livet!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress