Jossan-Leva livet!

Comfort zooooone!
I dag startade jag dagen med att vara rätt pigg när väckaren ringde, sover bättre när min hälft inte ligger brevid av den enda anledningen att jag kan ha fönstret öppet och de blir svalt. Han sover oavsett värmepåslag. haha.
Tog en koffeintablett och aminosyror och gick till gymmet. Körde 3 km på normalt tempo sedan efter jag läst artikel av Stefan Öhman så vet jag att jag ligger FÖR mycket i min comfort zone för att utvecklas. Så de 2 sista km försökte jag trycka upp pulsen mer, köra lite fartllek med variation med farten och sedan gå ner lite när jag inte orkade osv. Tills jag svettig som fasen kunde varva ner på bandet och gå hem för att äta frukost med mini me!
Jag måste köra hårdare nu, jag kan inte hålla på mesträna, då kommer jag inte framåt och just nu så står de stilla i utveckling på alla plan så de måste göras en förändirng. 
 
Kliver du ur comfort zone? Jag gör de på alla plan just nu...
 
De var lite kö igår när vi skulle inviga Jump. Emmy och hennes kompis hade bokat en timme och var väldigt nöjda och svettiga när de kom ut igen. 
Älska tröll hade inte kunnat somna igår och gick till soffan som sin mor gör när hon inte kan sova.. där somna hon under filten och var inte lätt och väcka på morgonen. Tröttfis!! 
 
 
Anonym

Du gör det bra som kliver ur din comfort zone , Jag själv kämpar dagligen med att försöka pusha mig själv till att göra något nytt eller annorlunda. kan va små saker som att ta hand om disk och tvätt den dagen eller liknande. det är lite trögt men nyttigt för en.

ha en fortsatt fin helg på dig :)

Svar: Ja disken är bra och ta hand om ... annars blir de snabbt ett berg ;) kan vara jobbigt och bestiga! Tack och samma önskan till dig!!!
Jossan-Leva livet!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress