Jossan-Leva livet!

Magiska
Vissa dagar kan verkligen vara bottennapp, i lördags var en sådan dag, en dag utan skratt är som en bortkastad dag i min värld, hur än dagen är så måste man kunna driva åt eländet eller skratta åt något sjukt. .. tror att man har extra förväntningar oxå bara för att de är lördag och så blir det inte som man tänkt och vill. Det som då är bra är att man vaknar upp till en kontrast dag på söndagen och har en kanondag! 
En morgonprom med E, ett 30 min benpass, sedan fixa cyklar, dola på hemma, grilla, grillen blåste omkull så jag höll på hela eftermiddagen med att vattna gräset för jag var livrädd att något skulle börja brinna. Nåväl.. nu är grillen rengjord och jag kommer aldrig mer göra revbenspjäll. Ha ha.  Å jag fick jobba med min prestationsmänniska att allt inte blir lyckat jämt;P man va WHAT!? 
 
Fick besök av min fina vän C med hennes dotter, jag bara älskar att vänner kommit nästan varje dag och hälsat på mig och se vart vi flyttat! Jag hatar när folk slutar bara komma för att man blir sambo.. Mina vänner ska alltid känna sig välkomna och här stör man inte, dock får man inge gofika, men java finns ;) Å protein såklart ;) 
Kvällen avslutades med de roligaste vi gjort tillsammans på länge, typ sedan sist vi låg med varann.. fast de slog nog de hela.. ok nu ska jag vara seriös.. ;) Vi tog cyklarna efter maten och testade dem i skogen. Så kul!!
Svepte den sista skumpan när vi kom hem, gjorde mackor och fikade i vår nya soffa som kom i fredags.. innan vi däckade med ett leende på läpparna. 
 
Sjukt kul med en träningsform som vi båda kan göra tillsammans, asjobbigt och cykla i skogen, benen var kanske lite sega efter morgonensbenpass oxå, men min sambo är så sjukt stark i benen så han trycker ju ifrån mig så jag hann ju svära lite där ute i skogen då han drog i från mig! INTE KUL! ;) 
 
Min kropp är just nu inte med mig och de strålar upp i huvudet från nacken så jag kör rehab, kör rörlighet, gnäller så lite som möjligt av det men konstaterar att just nu är det en sämre period och gör det jag kan för att få någon ordning på det. 
 
 
 
 
Jag kan ju inte följa helt ett recept men denna var så jävla god till grillat, till kyckling ja den funkar ju till allt typ!! Bra .. nej,super bra tips från min ex kollega Anna. 
 
Grillen ihopskruvad och lite bubbel i kroppen!
 
jag har gått runt sedan jag sa upp mig som en påse bajs osminkad och i träningskläder, älskar det och de får mig att känna mig ledig och de är ju jag! 
 
Jag älskar att vi bor ihop.. Jag älskar att man startar ett helt nytt kapitel med att bygga upp ett hem tillsammans, att man får vakna i hop, att hinna äta frukost tidigt innan han åker på jobb borta, att man delar något och känner för första gången, här vill ja dela allt! 
Relationer är int lätt alla dagar, men att vakna upp och somna med någon man älskar är magi! Då känns de plötsligt lätt. Man kommer från olika världar och man måste respektera varann. 
Jag älskar denna människa sjukt mycket! 
 
 

Jag är sjukt rik, jag är rik på otroligt fina människor som finns i mitt liv som jag dagligen hörs med, som jag träffar, som jag får kramas med.. som jag blir glad av!! Tacksamhet över att ni finns i mitt liv! Mina vänner är så sjukt viktiga för mig sedan mamma dog.