Jossan-Leva livet!

Full tank - Full energi
Allt handlar om inställning. Vaknar man som många gör och direkt fokuserar på något negativt eller låter allmänt negg då blir dagen jävligt tråkig och lätt att man både drar ner sig själv lägre och även omgivning. Jag är uppvuxen med 2 föräldrar som alltid varit positiva, aldrig gnällt. Mamma gnällde inte ens när hon var väldigt sjuk. 
Hörde aldrig heller pappa klaga, trots att han jobbade så mycket. 
I morse vaknade jag och var lite nervös över hur löpningen skulle gå då det var min plan men jag bestämde mig direkt för att inte låta några sådana tankar ta över, så jag tog mig en drink och sedan så cyklade jag till gymmet, lurade hjärnan och sa att kroppen var aslätt och jag var tokbra på springa. Jag pratade liksom med mig själv som om jag vore min egna pt, att jag var full av energi pga gårdagens intag av mycket mat och näring. Jag var fulltankad, optimalt läge för att köra konditionsträning. 
Ville inte nöta, har nött 2 löppass, olika hastigheter dessa två men ungefära samma längd, variation i en km. 
Denna morgon fick de bli intervaller, kanske var de för att jag lyssnade på Annas underbara norska morgonhälsning igen som hon skickat i klipp på telefonen och sedan pratar hon ju intervaller då hon spelat fotboll och verkar besitta ett GÄNG olika intervallpass.
 
Hur som så gick de asbra och jag log för mig själv mellan intervallerna, endorfinerna kom och jag var liksom lycklig där på bandet, så där så man känner att jag gör de jag älskar! 
 
Helt enkelt en kanonstart på dagen!
 
 
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress