Jossan-Leva livet!

Att slappna av
 
Jag har aldrig varit ledig och åkt utomlands eller ba skitit i allt sedan emmy kom, jag är rätt dum i huvuet och rätt tjurskallig av mig så jag har inte heller varit sjuk då jag behövt vara sjuk och hemma från jobb. Har jobbat istället för att vara sjukskriven när diskbråcket kom i nacken, jobbat direkt efter att mamma dog.. De här är första gången jag är ledig. Att säga upp sig var ett klokt val från hjärtat. Dock så kommer efterdyngingarna nu efter stress och flytt. :) Jag brukar aldrig vara sjuk men känner av något skit i kroppen så kroppen är tung och skallen är slut, jag har snor i ena näshålet oxå, va ska de vara lönt för, haha. Jag går runt och är rätt trött om jag ska vara ärlig..och tillåter mig vara det..Jag har kommit på en sak.. jag slappnar av! Vi är inte klar med flytten än och de får lösa sig i helgen. Men lugnet har infunnit sig här och jag trivs så sjukt bra! I går fick jag och Empan mysigt sällskap av S med sin son A som kom förbi, åt hämtmat och dog i vår soffa. En perfekt vardagskväll som ger något även om man inte gör något. Sedan de bästa av allt var att sambon kom hem, kröp i säng tidigt och fick känna av hans närhet som jag typ dör av utan.
Jag och Emmy bakade muffins ur mormors formar som hon velat använda, de 15 i receptet blev 6 st, så jag lovar att de var gigantiska! 
Inget form av nyttigare recpet på dessa, hederliga sockerbomber till muffins! 
 
 
Eftersom jag var sjuk under gymnasiet, läste hemifrån varvat med behandling och pga pappas olycka så missade jag de som ska vara kul i tredje året, nämligen studenten. Så kör jag och Empan en tradtion varje år med att hon får en student grej och vi har vår egen lilla student en gång om året. I år blev de inget gosdjur utan hon hittade modell mindre klubba;) Dock är hon en sparare så den ligger oöppnad på skrivbordet och kommer säkert oxå vara så. Som jag när jag var liten;) 
Glad att jag blivit duktigare på de där med hjälp... eftersom M jobbat borta så frågade jag min vän J om hon kunde hänga med på avslutning. -Japp det går fint!
Så underbart med sällskap  och sedan kunde vi alla 3 traska ner på Rost och käka lunch i hop.. de enkla med att bo där vi bor.. man kan vara spontan och få en liten prom och få en mysig lunch ihop nere på stan. Jag älskar stan, de är inte alls samma sak att åka ut på IKEA området, stan är stan! 
 
Efter 25 selfies så hittade jag en bra min! 
 
Jag behöver tänka om i träningen och behöver lägga om, men skulle behöva hjälp att tänka utanför boxen, jag är så sjukt insnöad gällande vanlig styrketräning och min kropp behöver något annat nu efter år av tung träning. Som vanligt som sagt när jag inte mår bra i något, så gasar jag på som satan.. där rök axeln på de. Nu när jag känner lugnet igen, mår bra och kan därmed liksom tänka lite klokare och helt enkelt tänka om. Jag måste tänka mer funktionell träning, rörligheten jobbar jag på hela tiden men få bort mycket av den klassiska till mer funktionella övningar som kommer stärka min nacke, få bättre axlar och som sagt öka rörligheten i bröstryggen. Men jag är en oxe tammefan i allt så jag ska ju jämt köra in i väggen innan jag vägrar ge mig ;) haha. 
Vi har hunnit med ett dopp, kanske var därför jag för en gång skull känner av en förskylning, men värt att överraska henne på mamma veckan med att ha packat jordgubbar och badkläder och köra ett impulsdopp på en måndag så där efter skolan. Var magiskt att ligga på stranden och se henne nöjd gå och söka småfisk med burk.

Nu är pajdegen i formen, jag ska göra en paj!!;) hursom så kom vi på när vi gjort degen att formen gått sönder ju så vi hann en sväng på Ikea, kramas med mackan och storhandla. Så nu är formen fylld med deg och hade en större mängd köttfärssås som ska i den, sedan bara gratängost och in i ugnen.
 
En lugn bra dag med mys! Kylen fylld, emmy nöjd bara dolandes på hemma, (mest nöjd över att hon kan tjuva m´s tv-spel) Säger de igen, trivs så sjukt bra hemma och idag kunde jag sova lite längre, som sagt, äntligen slappnar kroppen och knoppen av.. å då får de vara så att de kommer lite skit med det. 
Efter regn så kommer ju sol! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress