Jossan-Leva livet!

Weekend
En helg har gått, morgonpass, en spontan kväll vid havet med min myspropp. Jag vart lite irri och vad gör man då, jo som jag sagt tidigare, tar ett ansvar för sina känslor så de inte tas ut på sin omgivning. Så jag sa :
-Emmy vi drar en sväng och gör något vi mår bra av! 
Hoppade in i bilen, klädde oss ordentligt då hon har haft hosta som kommer till och från och jag kämpar nu för att vi ska bli av med skiten och FÖRSÖKER hålla oss lugna vilket är superlätt då vi är dampiga båda två och blir på dåligt humör om vi inte blir stimulerade på något sätt, ha ha.
Ett stopp på Ica, drickbart, en smoothie och naturgodis. Sedan iväg till Umeås playa där jag inte varit på länge då jag numera inte tycker om att ligga som packade sillar på en populär strand:) Men vi hade stranden för oss själv, skuttade fram på klipporna och stenarna, satt i solen och knaprade gott innan vi åkte hem. 
 
2 nätter utan sömn har kanske gjort sitt på mig, jag ska nu mera aldrig dricka vin, de går inte att sova efter jag fått i min en droppe. Lördagen spenderades med en spontaninbjudning. Vin, fotboll, prat och lite pizza ute.. sedan var jag vaken hela natten. Jag som gått på sömnföreläsningar på träningsevent provade alla knep.Å gårdagen gick i ett form av dvala där jag försökte göra mitt bästa för att vara på bra hurmör, en bra mamma och inte låta ögonen gå i kors allt för mycket. :P Vi hoppade fotbollsmatch och Emmy fick en till dags vila då hon hostar när hon anstränger sig. En chill dag helt enkelt! 
 
Jag fick de lilla glaset.... typ en guldfiskskål! 
 
Magi! 
 
En svaghet jobbade vi på i går kväll jag och empan, att träna lite balans, jag har jätte dålig balans och tycker den blev sämre efter att näthinnan lossna. Men som sagt, de blir bra på de du gör och jag har verkligen inte jobbat på min balans, den behövs! 
Balans är oxå att kunna träna hårt, leva med god kost 80-90% och sedan kunna slarva utan dåligt samvete. 
Pizzan ute var sjukt god, kanske var de för att vi var så super hungriga, kanske var de pga sällskapet, hur som så älskar jag lättsamma människor som får mig att skratta och lockar fram den sidan i mig. Människor som våga bjuda på sig själv lite och inte är så jävla skitnödiga. Livet är för kort för de! Gäller att ta vara på de där guldstunderna och de som får dig att utvecklas och skapa energi i kroppen. 
 
Vaknade för tidigt, men sov bättre i natt, så skönt! Tassade upp, hoppade i den urtvättade hemska sportbhn som Emmy jämt påpekar att :
-Mamma, du borde verkligen få en ny bh!
Ha ha..
Den är den bästa helt enkelt och har man större tuttar så är de ju en investering de där med att köpa nya bhar.. Denna är från Change och den sitter så jävla bra under just löpningen. Så med mitt nya upplägg så var det kondtion på tur. Solen sken, 11 grader i skuggan, perfekt för att springa ute så jag hoppade löpband..(dock är det bättre för min nacke!) satte igång ett Tyngre pod avsnitt gällande kosttillskott, lyssnade, sprang, svettades och sedan var min träning klar på ett litet kick för dagen. Löpning är så enkelt, de är jobbigt, både fysiskt och psykiskt för mig men känslan när jag fixat det är högre nöjdhetsfaktor än när jag gymmar. 
153 i medelpusl upp till 166, ett gött morgonpass helt enkelt på 35 min.
 
Vad tränar du på idag?
Kan vara fysiskt, de många glömer att jobba på är den andra delen, att helt enkelt vara en bättre människa än i går, vad kan man göra idag för att vara ett snäpp bättre, inte jämföra sig med andra utan bara vara en bättre version av sig själv. Jag har sovit bättre, bara de gör mig till en mer rolig och bättre människa.
Det är måndag, tror de blir häng med min dotter och tror de blir häng med en vän och tror garanterat att de blir fotboll i morgon!!! 
 
Ha en under... BAR dag i solen! Låt ingen jävel dim your fucking light!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress