Jossan-Leva livet!

Power
Allt handlar om inställning.. det är säkert störande att jag är uppe i ottan och kör mina  pass, men vem bryr sig, hur många är förunnad att hittat något man älskar och som gör en glad, som får en att ventilera ens känslor, som gjort att man hittat nya vänner och jag gör de fortfarande, de är ju magi! Att få lära känna nya människor, utbyta tankar om allt mellan himmel eller jord eller ens intresse. 
Vaknade på tok för tidigt, när de behöver ni inte veta haha. Jag satt i köket, lyssnade på gammal pepp musik som skapar en skön och bra känsla i mig, förberedde bcca och kolhydratsdrink som jag kör under passet, körde en uppiggade koffeindrink och ställde mentalt in mig på ett bra pass. ALLT handlar om inställning i livet. Jag skulle kunna kliva in och tänka, jag har sovit dålig, kommer gå kasst, borde sovit mer, borde ha gjort si och gjort så! MEN vad blir bättre om jag går runt och pratar så, blir min omgivning peppad, NEJ JAG SPYR DÅ I DERAS FICKA och belastar! Självklart kan man klaga då och då men gör de bästa av situationen. Stanna upp och vad kan jag gör för att de här ska bli så bra som möjligt. 
Om någon brevid dig inte mår bra eller inte pepp, vad kan JAG göra. Att fokusera på sig själv och sitt eget beteende är rätt viktigt i alla situationer och relationer. De handlar om mognad att inse att jag har ett eget ansvar för hur de som är runt mig mår och mig själv. 
Jag har alltid varit en fighter, även om jag kom ut på 30 min, jag är ju snabb och ville nog ut och röra på mig när jag låg i mammas mage eller var de för att jag var fjärde på tur och ba ploppa ut, haha. 
Stångrodd
T-bar med v-handtag
Latsdrag
Sittande enarmsrodd i superset med pullover. 
Fick sällskap och fått i julklapp en förlängning på UPC så nu kommer ja ha två kort för maximal, variation och de jag älskar är att jag oftast numera har någon som kör samtidigt, gör så sjukt mycket för ens start på dagen. Hur länge har jag inte sagt att jag saknat att köra med folk eller inte köra med men ha folk runt som peppar en i träningen till att bli bättre. Som med alla andra i livet, peppa varann till utveckling, vara glad för andra när de går bra osv. Delad träningsglädje dubbel gläjde vilket gör att man mår bättre, man blir starkare och man blir helt enkelt en bättre människa på alla andra platser i livet. Men att få sällskap i gymmet när man vägrar vänta på folk, när man har oftast ett högt tempo och gärna vill ha folk att jaga. Därmed har jag oxå tappat begrepp och har liksom i år jämför mig med ingen utom mig själv.. ok jag har jämför mig i styrka med en som jag tränade med för massor med år sedan då de var sjukt kul oxå. Stor S som är sjukt stark och jag fick alltid känna mig svag men gjorde oxå att jag vågade och pressade mig och peppade mig att träna tyngre. Att ha starkare killar runt en gör att man automatiskt jagar vikter och vikterna är de roligaste även om jag måste bromsa mig själv då jag är fan gammal och har gamla skador, halv skadeskjuten haha. Hur som så fick jag höra i går när jag körde ben.. DU är ju stark Jossan!!
Ja blir liksom, va !? Är jag!? haha
Hur som så är jag extremt glad över att de går så bra att träna just nu och jag verkligen njuter av att motivationen är hög.. även om jag bränner mycket pengar på kosttillskott. 
Äter bland annat, multivitamin, omega 3, extra D-vitamin, börjar med kreatin nu, vassle, kasein, maltodextrin, bcaa, lite extra aminosyror .. ja de är den biten MEN de byter inte ut någon mat, jag äter 5-6 ggr per dag. Ska jag upp i 5 kg, så mycket kvalite som de bara går, de blir några kilo fett men jag ska ha något att droppa bort sedan oxå, låta kroppen få ett lite mer värmelager i vinter och skydd för att kunna köra tyngre och hårdare. 
 
Är du pepp inför vinterns träning!? 
KÖR BA!!! 
 
I dag kommer min dotter och jag kan mer känna när jag sovit dåligt att jag inte kommer ha samma ork i kväll som mamma. Vet att ingen annan märker det på mig förrutom att ögon går i kors när jag lägger henne. Men knoppar tidigt! Allt för att få den bästa tänkbara sömnen jag kan få, ta timmarn till återhämtning för att fixa träning, jobb och den viktigaste rollen.. mammarollen. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress