Jossan-Leva livet!

Ledigt
I dag är en ledig dag, då vaknar jag tidigt, står av 1 timme på trappmaskinen, bra att nöta något pass längre så känns de korta passen råkorta ;) En mix av olika aminoryror och carbs under och idag är det en stor dag. Jag slutar snusa, igen! De inte inte som jag sett de som ett misslyckade ärligt att jag började om i somras, höstas.. ja vet att jag kan kliva av när jag bestämt mig för de som allt annat jag bestämmer mig för, inte nå gidder, jag ska ändå upp 5 kg nu i vikt så då passar de utmärkt att lägga av med stress snutten. 
Pengarna får läggas på Emmy och tillskott istället. Kanske nya kläder om de börjar spricka, haha.
Jag älskar att vara ledig, att bara ha en dag att vara. Lägenheten och tvätten är fixad, ska gå ner på stan och lämna igen emmys böcker. Sedan hämta henne och ta en lugn kväll då hon är förskyld ännu. Vi ska bara fixa ljuset för tärntjolihoppgrejen ala lucia imorgon.
Var även duktig och stretchade efter trappmaskinen, valde bort strykan i dag, ländryggen och ryggen känns jävligt mör eller de känns bra på något sätt, passet tog väldigt bra igår och hoppas baksida axlar och lats får lite bredd nu. 
Druckit java med en vän och nu sitter jag med en ny kopp, jag är lite trött idag eller jag slappnar av och tänker alltid smart gällande lediga dagar, att verkligen ladda battierna. Ingen stress, inga måsten, göra de man känner för i stunden några timmar. Som att äta lunch tidigt då magen skrek och sedan få lägga sig i soffan och bara njuta av att jag har möjlighet till det. 
Har som sagt ett större stressmoment inom mig även om jag vet att jag alltid löser saker och ting.. 
Men jag vill ha vissa saker klart och känna att de är lugnt för att kunna slappna av och just nu gör dessa saker att jag liksom gärna grubblar på natten, de är ju onödigt och i går däckade jag när jag lagt emmy och då gör det inget att jag vaknar i ottan, eller före ottan, haha och får göra bort den biten på dagen jag älskar sjukt mycket. Att få starta dagen med att riktigt svettas sönder linnet är gött, då känns de som om man gjort något vettigt, och att liksom en känsla av att man svettas ut gammal dynga och blir som en helt ny människa när man sedan får duscha. 
jag vet ärligt inte vad jag skulle göra på morgonen som är så morgonpigg om jag inte skulle träna, typ städa, typ åka och handla mat och hänga på låset för jag kan ju inte åka hem till folk och tigga java kl 5 på morgonen, känns inte riktigt som om alla andra har samma dygnsrytm som jag, haha. 
 
Planen är vila från styrka idag och gå på hårdare i morgon, vi får se, i går stod jag över och följde inte med på gymmet utan pillade navelludd i soffan istället med emmy. Sedan ikväll är en ny kväll men just nu är känslan, vila och ladda och pået igen, hårdare i morgon! 
 
Lets do it!
 
 
Anonym

håller med totalt ,är verkligen som en rejäl "cleanse" när man kört ett hårt Cardiopass :D, skön känsla.
ha de fint.

Svar: så jävulskt skönt!!! Tack desamma 😊
Jossan-Leva livet!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress