Jossan-Leva livet!

Backday
Något jag alltid älskat att köra är RYGG! Därför har ryggen alltid varit rätt bra på mig tills nacken flög, nu har jag dåliga axlar och rygg, bredden har försvunnit och styrkan jobbar jag på.. kommer styrkan så kommer vidden oxå tillbaka för nu ska de bli förbättringar på denna kropp! Jag är sjukt peppad inför passen och ler på vägen till gymmet, de är en skön känsla samtidigt som musiken pumpas in i öronen i mig. 
Jag vaknade i natt, .. för de är natt för andra. Jag började gå, hur skönt som helst ute, kroppen kändes pigg och stark.. stegen tog liksom för lång tid så jag började jogga.. joggade fram till gymmet och kände mig liksom vältränad på något sätt när man liksom bara tar och springer så där och de känns bra, varm i kroppen när jag kom fram, lite rörlighet för ryggraden med pinnen sedan var de bara att köra. Känns även bra mitt nya neopren bälte. 
Innan kl 6 var jag klar och kunde ta mig hem igen för en stor frukost och ladda inför sista jobbdagen, ledig 2 dagar och de ska bli brutalt skönt, ska inte ställa någon väckare i morgon, är ensam hemma och ska försöka .. ja jag ska försöka sova ut och göra de jag kan för att verkligen ladda inför helgen, de är sista 2 dagarna av julförsäljning och klappar, sedan 2 dagar ledigt över jul och sedan pået igen. 
I går var en extremt lång jobbdag mentalt, jag hatar när jag ser massor som ska göras och jag vill liksom göra de på samma gång, ALLT.. dock hann jag klart de mesta som jag inte trodde jag skulle göra så butiken kändes ändå ok när jag gick hem för kvällen. 
 
Tillbaka till ryggen, pinnen är otroligt bra att köra innan pass, att verkligen låta ryggraden få väckas i rotationer, rullningar osv, för att öppna upp bröstryggen, för att göra den startklar för att lasta på med belastning. Superviktigt! 
K som tränar på morgonen är nog världsmästare på pinnen, jag slarvar där om man jämför med han, de är bra, då har man någon som liksom påminner en själv när han nöter mellan varje set. 
 
 
 
 
De är liksom en kontrast, övre är liksom jag... nedre är liksom jobbjag.. 
Emmy brukar säga om jag har nedre bildens kläder på en ledig dag.. vad gör du mamma, de där får du inte ha.. de är ju jobbkläder, haha. 
 
 
Har ni tänkt på att hur mycket de ger att GE.. att göra något för någon annan? 
Många är sjukt ego, tänker på sig själv, tänker bara ute ifrån sina egna behov men kan inte se helheten.. vad har jag för ansvar i detta? vad kan jag göra? 
Jag blir sällan arg, i förrgår liksom brann jag inombords efter att jag fått höra hur någon jag bryr mig om mår dåligt för att man behandlat denne illa.. jag kunde inte släppa de. De jag kunde var att kramas, lyssna och gå och handla något som denne ville ha. 
Folk kan verkligen vara arslen...  Jag kan ta mycket dynga själv och har blivit expert på de ... men har otroligt svårt för att inte hetta när någon jag bryr mig om inte blir bra behandlad.. 
Då kan även jag svartna.. 
Små gester, små tankar, hälsningar, komplimanger, kramar, små presenter, men som sagt, bara en tanke kan göra en annans dag! BE KIND!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress