Jossan-Leva livet!

Sol!
 
 
 
De är en skön känsla att vakna och man vet att det inte är någon stress för något, dock så vill jag skutta iväg fort så jag har liksom gjort bort träningen innan de andra vaknar. Så vi äter frukost i bra tid och att min hälft kommer iväg och får träna om de är så att vi ska hitta på något. 
 
Vaknade tidigt, vaknade några gånger i natt som vanligt. Vet ärligt inte hur jag ska komma till bukt med att inte vakna och behöva upp och pillivinka på natten eller  att vakna av sig själv. De sägs att natten speglar dagen, att om man är stressad så vaknar man lätt på natten osv. 
 
Jag vet att det varit mycket på slutet och är mycket som snurrari skallen med tanke på flytt, köp av bostad, byte av jobb... stora grejer som händer och saker som ska ordnas och fixas inför det hela. 
Därmed viktigt att sköta kosten just nu och den har funkat relativt bra, som vanligt tränar jag rätt hårt när de är mycket som händer då det är ett sätt att hantera stress kring saker som sker :) 
 
 
Skuttade ur sängen och tog en bar och en koffeintablett och sedan tänkte jag.. idag sover nog min dotter länge då hon låg och fingervirkade i sängen efter att hon egentligen skulle ha somnat. Men där jag stod i hallen och gjorde mig klar så kom ett litet tröll ut nyvaken.
-Vill du följa med och träna?
Nej jag stannar hemma mamma.
Förberedde lite frukost på brickan och hon kröp upp i soffan och mös nyvaken och jag skutta iväg och drog av lite ryggövningar. Sedan jag bytte gym har jag aldrig slarvat med uppvärmningen, jag kör ca 10 min innan passet och de gör rätt stor skillnad, har inte tidigare liksom tagit mig tid eller så har jag gått/cyklat till gymmet. Nu tränar jag på världens bästa UPC och verkligen älskar stället. Trodde inte jagskulle ta bilen till gymmet men nu känns de värt det då det är ett så grymt ställe.  

Dagenspass bestod av chins, hantelrodd, t-bar, latsdrag och hade bra kontakt, kroppen känns tung och chinsens var liksom känsla av viktade. Detta är hormonellt, vägde mycket i går och de kändes verkligen. Där varje rep kändes som jag hade en vikt påkopplad som verkligen drog mig ner men de var nog min röv som var stor och tung, haha. Skulle vilja bli lite lättare just nu. Att sedan Krille kom och tränade samtidigt underlättade då det blir så mycket roligare i gymmet när det är någon där som man känner som man kan småsurra mellan seten med. Tiden flög iväg och när vi kom ut så strålade solen och de kommer bli en superfin dag så just nu är jag lite rastlös efter att ha skurat lite i köket på en del av skåpen inför flytten, de är sååå svårt att få de fint när de är gammalt, en känsla av hopplöst. Men kommer unna mig flyttstäd då jag bytt jobb när vi flyttar så jag inte kör mig själv inne i väggen. Har nog ändå att få till och klara av! 
Jag hoppas på en dag ute på något sätt, vädret ger hopp om det! Dock längtar jag sjukt mycket tills vi har vår uteplats så att man bara kan sitta hemma i solväggen när man vill vara ute men inte känner för att åka iväg och hitta på något, att bara hänga ute på sin egen plats.. den längtan är stor.