Jossan-Leva livet!

New week!
Gårdagen bjöd på sol och jag som blir lätt dampig och allmänt på dålig humör om jag kombinera PMS med att vara inne i en lägenhet när solen skiner. Funkar inte.. Bästa förslaget som andra nog inte skulle tycka var ett kul förslag var när min hälft sa:
-Ska vi skotta av altan?
JAAA!!!
Det är inte ens vår altan då jag nu bor i hyreslägenhet så vi skottade fram en bra yta på altanen och Emmy var glad av att se oss ute i snön båda två och hon kunde gräva tunnlar till kisse som oxå fick vara ute. :) 
Sedan njöt jag tyst mot solväggen med java och fika innan de blev matfix inne och sedan tillverkade jag KOMBUCHA, en fermeterad dryck som jag både tycker är god och som är bra för ämnensomsättningen och en ren hälsodryck och de kan ju vara optimalt att tillverka slutet av helgen då helgen ofta består av mer och mer onyttigt för kroppen. Dock får jag ju vänta minst en vecka innan den ska silas och sedan hällas upp i flaska och stå 2-3 dagar till för att bilda lite kolsyra i den pga jäsningen. Sedan har jag smaksatt förra veckans sats med citron. Så om 2 dagar har jag min andra laddning klar! 
Finns otroligt många sidor på nätet där man kan googla sig till hur man gör, de svåra är att få tag i en "bebis" en svamp att använda men där hade jag tur och fick en av min vän Elin och nu har jag 2 extra att ge vidare till Cicci som verkar vilja ha en bebis ha ha. 
 
Hormoner är spännande, just nu är jag i en fas där jag knappt vågar säga hur jag mår under lingonveckan. Jag har fruktansvärd mensvärk och jag tror mycket är pga min kost att jag inte är lika ren i maten just nu och de påverkar mig hormonellt. Jag blir så trött så jag vet inte var jag ska ta vägen och hur man mår uppe i skallen under mens kan ju fan vara helt stört, från att vara en livsglad människa till och fundera plötsligt vad livet ska vara bra för... å de växlar på en dag... hormoner.. sjukt spännande och samtidigt skärmmande! 
 
Jag tog sovmorgon denna dag, eller sov och vaknade tidigt, men är ledig idag så jag och mys klev upp och åt frukost och ligger nu i soffan och snart är de skola och jag skuttar iväg till UPC och tränar lite.
Träning är de bästa under PMS, de är brutalt bra för mensvärk oxå.
Ryggen fick sitt igår och idag blir de armar! 
Välkommen måndag, ny vecka och min sista på Hälsokraft.
Spännande... nervöst!
 
 

</div
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress