Jossan-Leva livet!

Landa!
Morgonen bestod av ett ok axelpass, de var nog de bättre morgonpassen sedan jag bytte jobb. Lättare vikter med lite enarmspressar med kettlebells, rotatorcuffen, en rehab för nacke, hantellyft åt sidan, omvända hantellyft för baksidan då jag låg på en bänk. Såga bollen för magen med super set av en av axelövningarna. Tog ca 30 min med bra tempo och ca 3-4 set per övning med lite högre reps antal. Sedan en stunds prom på bandet för att hinna kolla sms, se över lite sidor som är intressanta och skutta hem sedan svettig och dann. 
 
Jag försöker släppa mina höga krav på mig själv och andas, de är inte lätt. Nytt jobb .. de tar verkligen energi och de är flera gånger under varje dag som jag undrar vad jag håller på med och att de vore skönt att gå in i butiken där man är liksom ett med allt och där man kan så många kunder och så otroligt mycket produkter. Tryggheten liksom! 
Men jag måste ge det en chans, låta dagarna gå, andas, smälta och se vart saker och ting leder. Det är ju oftast när man ger sig in på nya banor som nya banor öppnas och plötsligt är det något spännande som händer. Men just nu så sitter jag och längtar efter tryggheten och känna att man dominerar på det man gör liksom :) 
 
Vi har ikväll kikat in vårt kommande boende, känns väldigt kul och jag längtar verkligen tills vi är på plats och får bo in oss och jag ska önska mig massor med inflyttningspresenter till vårt nya gemensamma hem. Så underbart härligt de ska bli!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress