Jossan-Leva livet!

Finally!
Sällan har en fredag varit så efterlängtad, sällan jag varit så slut i skallen och känt att jag inte kan lyssna på vad någon säger till mig på kvällen utan som om jag måstat skärpa mig för att vara med. Så dåligt samvete som mamma. Så korvstoppad i skallen. Så mycket nytt. Så mycket test av mitt psyke som är van att kunna allt typ och ha de som trygghet. Jag hatar att inet ha koll på allt, jag har höga krav på mig själv och vill kunna allti direkt så denna vecka har verkligen varit en berg och dallbana och jag som desstuom har väldfigt höga krav på mig själv är
kanske ingen bra kombo.. ;)
 
Nåväl, vi var på ICA maxi i går kväll i evigheter, jag var slut som artist, träffade känt folk, disskuterade med min dotter, sedan däckade jag och de var en magisk känsla att få krypa ihop i sängen med min hälft som kramade om mig så där som jag just i går behövde, jag var liksom fast i hans armar med trynet mellan bröstmusklerna, hans ben satte fast mig, hans armar höll om mig så jag tog mig ingenstans och jag kände mig så där liten och ompysslad, han somnade och jag låg och tänkte på allt och ville inte somna, jag ville njuta av att ha honom hos mig, känna hur mycket jag älskar honom och njuta av att han var hemma med mig då jag behövde det.
 
Träningen har gått rätt uselt i veckan och de beror på allt nya, kortare tid, jag har nästan gått ner 3 kg på denna vecka och de märks i styrkan och energin. 
Att få komma in igen på UPC var underbart, saknat stället jätte mycket. Fick ett rygg pass utan stress, bara jag och inga tider att passa, hjärnan med mycket intryck och tankar från nya människor och upplevelser. Som när jag slutade på Budo för massor med år sedan så saknar jag hemmakänslan att kunna allt och framförallt sakna kunderna jag är van att träffas. På budo var de ju extremt då så många var mina vänner. På hälsokraft är det ju en annan kundkrets men de är många fina människor där som blivit "mina" stammisar.  
 
Jag har fått en ny kollega Frida Paulson, hon känns verkligen kanon! Hon vill jag verkligen lära känna! Artur, han kände jag ju liksom till innan, får mig att skratta varje dag och trots att man kan ha sjuk humor så kan man ha seriösa samtal och de är guld! 
 
Nu ska jag ta helg, smälta allt, lämna jobbtankar och vara med min dotter. Som i veckan haft en kompis vecka, nästan alla dagar haf någon kompis varit här och när vi duschade i morse så ringde A och nu är de och fnittrar på hennes rum, mysigt och höra och skönt att hon har kompisar när inte syskon existerar här :) Så jag kan bara andas och ha henne vid min sida och känna att hon har de kul med någon :)
 
Ha en mysig lördag!! ta hand om er!! I will do that!

</div
U Johansson

Kram på dig, Josse!
Ulrika

Svar: men hej❤hoppas allt är bra med er. kramar
Jossan-Leva livet!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress